Vehicle logo

  POZOVITE NAS

Dry Ager
Dry Ager

Angus farma

proizvodi premium kvaliteta

Ribeye steak

Ribeye steak je odrezak bogatog ukusa, jedan od najpopularnijih na svetu. Ono što ga zaista izdvaja je sva divna mermerna mast koja prožima meso i koja se topi tokom pripreme, što obežbeđuje dodatni lepršav ukus, vlažnu i nežnu teksturu.

ribeye steak

linija

t-bone steak

T-bone steak

T-bone steak je dobio naziv po centralno postavljenoj kosti u obliku slova T, koja razdvaja biftek i ramstek. Zbog veličine i činjenice da sadrži meso iz dva najcenjenija dela govedine, odresci od T-kostiju obično se smatraju jednim od najkvalitetnijih odrezaka.

linija

Mleveno meso

Sveže Angus mleveno meso nastaje tako sto se parče kvalitetnog Angus mesa propušta kroz mašinu za mlevenje. Mlevenje opušta strukturu vlakana u mesu zbog čega se ova vrsta mesa brže priprema. Angus mleveno meso može se koristiti za različite specijalitete.

mleven meso

linija

bureger

Burgeri

Burgeri su napravljeni od svežeg, fino usitnjenog Angus mesa plećke i buta. Angus burgeri se od ostalih burgera razlikuju po svojoj sočnosti i mekoći, što mogu potvrditi gastronomi istančanog ukusa kao i svi ljubitelji burgera.

UKUS
Savršeni odrezak – pitanje savršenog tajminga.

U Dry Ager® je najbolje stavljati govedinu i to najbolje goveđu pečenicu od mlade životinje. Meso postaje izuzetno mekano, posebno ako ima dobar sadržaj masti. Kao najbolje meso prepoznata je Dry Ager® govedina.

PROIZVODI

Dry Ager®

 

DRY AGER JE JEDINA MOGUĆNOST DA NAŠE MESO BUDE JOŠ BOLJE.
MI IZLAŽEMO NAŠE MESO PROCESU SUVOG ZRENJA U DRY - AGERU I PRIMETILI SMO JEDNO.

NEMA ALTERNATIVE!

MI SMO SREĆNI ŠTO SMO NAŠLI IDEALNOG PARTNERA, KOJI DELI I IMA ISTA OČEKIVANJA O KVALITETU I SPROVODI GA ONAKO KAKO SMO MI ODUVEK ŽELELI .


krava

All rights reserved © 2020 Farma Angus

Design, Studio Digital , Novi Sad