Vehicle logo

  POZOVITE NAS

Dry Ager
Dry Ager

Angus premium Dry Aging

Dry Aging – koncept sazrevanja mesa

Dry ager” u prevodu “suvo zrenjemesa je tradicionalan način starenja mesa da bi se dobio izvanredan, nežan i intezivan ukus. Tehnika je stara više decenija, kojom govedina dostiže najvišu moguću ocenu. Kako bi se dobio savremeni odrezak, nije potrebna druga metoda pripreme već stari postupak sazrevanja mesa postignut najnovijom tehnologijom. U dry ager komorama naši premium proizvodi su određeni broj dana izloženi odgovarajućoj temperaturi, stalnoj vlažnosti i optimalnom kvalitetu vazduha. Na ovaj način meso sazreva i dostiže svoj najviši mogući stepen kvaliteta. Što više dana meso provede u dry ager komorama, to aroma postaje intezivnija. Zadovoljstvo čula ukusa dobijeno suvim zrenjem mesa, nije poput ničega sto ste ikada ranije probali. Nakon suvog zrenja Angus govedina može se pripremiti na roštilju ili u tiganju kao uobičajeni odrezak, razlika je samo u tome što on nema ništa zajedničko sa normalnim odreskom, tekstura je mekša a aroma bogatija. Stoga nas ne čudi da, govedinu nakon suvog zrenja, svetski strucnjaci kulinarstva, nazivaju „kraljem mesa“ na meniju odrezaka.

proces zrenja
100 posto sveze

UKUS
Savršeni odrezak – pitanje savršenog tajminga.

U Dry Ager® je najbolje stavljati govedinu i to najbolje goveđu pečenicu od mlade životinje. Meso postaje izuzetno mekano, posebno ako ima dobar sadržaj masti. Kao najbolje meso prepoznata je Dry Ager® govedina.

PROIZVODI

Dry Ager®

 

DRY AGER JE JEDINA MOGUĆNOST DA NAŠE MESO BUDE JOŠ BOLJE.
MI IZLAŽEMO NAŠE MESO PROCESU SUVOG ZRENJA U DRY - AGERU I PRIMETILI SMO JEDNO.

NEMA ALTERNATIVE!

MI SMO SREĆNI ŠTO SMO NAŠLI IDEALNOG PARTNERA, KOJI DELI I IMA ISTA OČEKIVANJA O KVALITETU I SPROVODI GA ONAKO KAKO SMO MI ODUVEK ŽELELI .


krava

All rights reserved © 2020 Farma Angus

Design, Studio Digital , Novi Sad